دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
Rss
طراح قالب
GraphistThem274

 

تغذیه و رژیم در دوران گوناگون زندگی نیازمند رسیدگی ها و دقت به نکات خاصی هست تا همه ی وقت تندرست و خوشحال و جوان بمانیم. داشتن تغذیه ای تندرست همواره مهم هست اما در دهه های گوناگون زندگی، بدن به مواد مغذی متفاوتی نیاز دارد. به بیان دیگر، تغذیه ما باید متناسب با سن و سالمان باشد و این یک قانون هست، در غیر این صورت سلامت مان به خطر خواهد افتاد.

 

همان طور که یک طفل 1 ساله از خوردن برخی غذاها منع می‌شود، یک بانو 30 یا 40 ساله نیز باید مراقب تغذیه خود باشد. مواد خوراکی زیادی وجود دارند که میتوانند روی بدن ما تاثیر مثبت یا منفی بگذارند. اما آیا می‌دانید که شما در آن سنی که هستید، چه موادی را باید و چه موادی را نباید مصرف کنید؟

 

اگر میخواهید بدنی تندرست داشته باشید، به رژیم خوراکی که در ادامه مقاله برایتان آورده ایم دقت کنید.

 

دهه 20 سالگی
زمانی که ما وارد دهه 20 سالگی زندگی مان می‌شویم، بی حدس زمان بیشتری را بیرون از منزل میگذاریم، از طرفی هنوز مهارت لازم را برای پخت و پز در منزل نداریم، به همین علت احتمالا به رژیم خوراکی مان نیز اهمیت چندانی ندهیم اما رژیم خوراکی مخصوص به این سن خیلی هم دشوار نیست. مصرف هرروز 2 واحد میوه و 5 واحد سبزی کافی هست تا شما سلامت جسمانی خود را حفظ کنید.

 

احتمالا خیلی ها علاقه ای به سبزی خوردن نداشته باشند اما سبزی ها نه تنها تاثیری کوتاه مدت، بلکه تاثیری بلند مدت بر سلامت بدن ما میگذارد، بنابراین آن را در برنامه خوراکی خود بگنجانید.کمبود آهن در این سن مشکلی هست که بیشتر افراد با آن دست و پنجه نرم میکنند.

 

به همین علت غذا های حاوی آهن مثل گوشت قرمز آنهم به مدت 3 بار در هفته مصرف کنید تا از این دشوار پیش گیری شود. حبوبات، عدس، سویا، توفو، تمپه و غلات از دیگر مواد حاوی آهن می باشند.

 

دهه 30 سالگی
از آنجا که بیشتر بانو ها در دهه 30 سالگی بچه دار می‌شوند، بدن انها باید در سلامت کامل به سر ببرد. مصرف غلات غنی شده به اضافه فولات، آهن، کلسیم یا جو دو سر به همراه آجیل برای بانو ها در این سن ضروری هست.

 

آقایانی که در دهه 30 زندگی شان به سر میبرند، با دقت به کاهش فعالیت های بدنی شان، معمولاً اضافه وزن پیدا میکنند. برای پیشگیری از این اوضاع باید مقدار غذا های مصرفی خود را با میزان فعالیت بدنی شان هماهنگ کنند تا از چاقی، به ویژه در ناحیه شکم، پیش گیری شود.

 

تراکم چربی در این ناحیه از بدن خطر ابتلا به مریضی هایی چون مریضی قلبی، دیابت و فشار خون را بالا می‌برد. از این جهت افزایش مصرف سبزی ها و کاهش گوشت و کربوهیدرات ها یکی از ابتدایی ترین راهها برای کم کردن کالری و پیشگیری از اضافه وزن هست.

 

دهه 40 و 50 سالگی
هر چه سن ما بالاتر رود، بیشتر باید به نیازهای خوراکی بدن مان دقت کنیم. مواد خوراکی حاوی آنتی اکسیدان از ضروریات برنامه خوراکی ما در این سن هست. تا جاییکه میتوانید از غذاهایی با رنگ های متنوع مصرف کنید تا آنتی اکسیدان های بیشتری به دست آورید. وجود آنتی اکسیدان از مریضی هایی چون آلزایمر، مریضی های قلبی و به همان نسبت سرطان ها پیشگیری می‌کند.

 

از آنجا که سرعت متابولیسم بدن در این دوران کاهش مییابد، احتمال افزایش وزن بالا میرود، بنابراین مصرف میوه و سبزی ها با کالری کمتر و همین طور ورزش بیشتر پیشنهاد می‌شود.با جایگزین کردن چربی های اشباع شده با چربی های غیر اشباع، میزان استرول های گیاهی در بدن شما

 

افزایش یافته که خود موجب کاهش کلسترول میشود. بعنوان مثال میوه، سبزی، آجیل و عدس میتواند در بازرسی کلسترون و کاهش وزن تان کارساز باشد.

 

 

نوشته نکات مهم تغذیه در مراحل سنی مختلف زندگی اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی پارس ناز. پدیدار شد.


دسته ها :
شنبه نوزدهم 8 1397
X